English
Français
Deutsch
ルフレ
Español
Catal&aagrave;
RUFRE

En 1958 en Lluis Rubies i en Felip Freixes, van obrir a Lleida un taller mecànic amb el nom de Talleres RUFRE. (Les primeres lletres dels cognoms dels socis fundadors Rubies i Freixes).


(Lluis Rubies a l’Esquerra i Felip Freixes a la Dreta de la foto)

En els seus inicis el taller es dedicà a la reparació general de vehicles, mes endavant es va anar especialitzant en els vehicles dièsel i concretament en els sistemes d’injecció, va ser llavors quan es va començar la reparació de les primeres bombes d’injecció d’Ebro, Pegaso, Barreiros, ... amb un dels primers bancs de proves de l’època.

Al llarg d’aquest temps, i gràcies a la confiança dels seus clients, RUFRE ha mantingut intacte el mateix esperit de servei i de contínua innovació que en els seus inicis, inaugurant en el mes de març de 2011 les noves instal·lacions pels sistemes de Common Rail. Aquestes instal·lacions permeten el muntatge de les peces dels injectors i bombes de C.Rail en una Sala blanca d’Atmosfera controlada, certificada ISO 6.


(Sala Blanca per a muntatge d'injectors)

RUFRE és Servei Oficial i Partner Tecnològic dels principals fabricants de sistemes d’injecció: Bosch, Delphi, Denso, Vdo (Continental-Siemens Vdo), Stanadyne,…, i seguint rigorosament els seus procediments i directrius, dóna servei de Comprovació, Diagnosi, Reparació, Intercanvi, Peritatge, Gestió de Garanties, Venda de Recanvis i d'Equips Reparats dels sistemes d'Injecció Dièsel als professionals del sector.    Noticias

Rufre Diesel Injection celebra su 60º Aniversario

El pasado 6 de Octubre, la empresa Rufre Diesel Injection celebró su 60º Aniversario con una jornada muy especial, en la que todos los trabajadores se dieron cita.    International partner:

    Síguenos en: